Opět tu pro vás mám recept, který potěší (nejenom) vegany. Tyhle blondies jem si totálně zamilovala – ani byste neřekli, že jsou z cizrny!
Ingredience:
• 1 plechovka cizrny (240g pevného podílu) nebo stejné množství již uvařené cizrny
•60g arašídového másla (či mandlového/kešu)
•120g jablečného pyré bez přidaného cukru
•60g kokosového mouky
•odměrka (25g) veganského vanilkového proteinu
• 2 PL čokoládových kousků
• trocha vody
Postup:
Je to absolutně snadné! Všechny ingredience kromě čokoládových kousků dáme do jedné nádoby a s pomocí ručního mixéru rozmixujeme. Pokud se nám bude směs špatně mixovat a těsto bude moc husté, přidáme trochu vodu. Avšak pozor konzistence těsta by rozhodně měla být hustší.
Do rozmixované směsi pak už jenom přimícháme čoko kousky a pečeme dobrůtku cca 10-15 minut při teplotě 200 stupňů.
MAKRA na celou buchtu: KCAL:1012 B:59 S:58 T:52
Líbí se Vám moje recepty a chtěli byste jich ještě více? Vše hezky přehledně v jednom souboru? A k tomu navíc tipy a rady, týkající se zdravého stravování? Tak neváhejte a objednejte si můj e-book: