Co jsem dnes jedla III.

A mám tu pro vás již třetí díl oblíbeného „co jsem dnes jedla“. Opět vám v něm přináším dva víkendové dny.

Doufám, že Vás tento článek bude inspirovat, stejně jako ty předchozí, a pokud se rozhodnete něco vyzkoušet, neváhejte mi dát vědět, jak vám chutnalo :).

SOBOTA

Snídaně

 

Jak jinak než ovesná :D. Klasika, kterou už ode mě pravidelně znáte. Tentokrát je navrchu kokosový jogurt s jablíčkem, mandlemi a skořicí

Svačinka

 

Můj oblíbený pre-workout pokud jdu cvičit až později dopoledne po snídani (či po obědě) – rýžové chlebíčky. Před tréninkem je třeba rychle doplnit glykogen ve svalech, ale zároveň moc nezatěžovat trávení.

Oběd

 

Hned po tréninku jsem ještě v šatně vypila protein a pak následovalo plnohodnotné jídlo. Těstoviny s hráškem, šunkou a omáčkou z avokáda a Frischkaese (alternativa: Lučina či Philadelphia). Avokádo prostě stačí rozmačkat, přimíchat k němu sýr a směs vmíchat do ještě horkých těstovin.

Svačinka

 

Taky u vás bylo takové vedro? Tady ano a proto jsem se musela zchladit touto zmrzlinovou sandwichovou sušenkou. Pokud jste recept ještě nezkoušeli, tak to zkoušejte napravit, protože to je fakt bomba!

Večeře

 

V pracovní dny obvykle na teplé večeře nemám náladu, ale o víkendu se občas ráda předvedu. A tahle večeře patří koneckonců mezi ty rychlejší… Vařené brambory a vejce s fazolkami podušenými v sójové smetaně light (kupuji tu od Alpra). Taková lehčí alternativa k české klasice (kterou by mi přítel stejně nejedl – Němci s námi Čechy omáčkovou vášeň většinou bohužel nesdílí :´( :D), fazolkám na smetaně.

NEDĚLE

Snídaně

 

Další klasika, kterou už ode mě asi znáte a která se u mě pravidleně ve volné dny objevuje – cottage lívanečky.

Svačinka

K svačince byly tři ovesné sušenky. Vznikly pouze smícháním jablečného pyré, lněných semínek, proteinu a ovesných vloček.

Oběd

 

Po svačince jsem byla běhat a tak musel následovat zasloužený oběd. Taky rádi všechno spotřebujete,abyste nemuseli nic vyhazovat? Já rozhodně a proto jsem použila zbytky hrášku a přimíchala je k těstovinám, kuřecímu masu a vše zalila sójovou smetanou light a na závěr ještě přimíchala trochu strouhaného sýra.

Večeře

 

A na závěr další z receptů, který se na našem meny objevuje velmi pravidleně – tvarohová pizza. Na tenhle recept prostě nedám dopustit!

Hledáte další inspiraci, co jíst a jak vařit? Pak neváhejte a určitě omrkněte můj e-book

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to Top