Ingredience (na celý pekáč – 7 tyčinek):
- 250g ovesných vloček
- 1 větší zralý banán
- 4 PL arašídového másla
- 4 PL medu
- 2 ČJ skořice
- cca 50g hořké čokolády

Postup:
Připravíme si větší misku a v té nejprve vidličkou rozmačkáme banán na kaši.
K banánové kaši přisypeme vločky, skořici a přidáme arašídové máslo a med.
Vše pořádně prohněteme rukama a směs natlačíme do pekáčku vyloženým pečícím papírem.
Ve vodní lázni rozpustíme půlku hořké čokolády a tou pak vločkovou směs přelijeme.
Pekáček šoupneme do lednice a necháme alespoň hodinu vychladnout, aby čokoláda na povrchu ztuhla.
Po vychladnutí už jen směs vyndáme z pekáčku a nožem rozkrájíme na jednotlivé tyčinky (mě jich vyšlo celkem 7).
Tip: Pro zvýšení obsahu bílkovin v tyčinkách přimíchej do směsi syrovátkový protein.
MAKRA na jednu tyčinku (1/7): KCAL:247 B:7 S:35,5 T:8
Líbí se Vám moje recepty a chtěli byste jich ještě více? Vše hezky přehledně v jednom souboru? A k tomu navíc tipy a rady, týkající se zdravého stravování? Tak neváhejte a objednejte si můj e-book: