CO JSEM DNES JEDLA XIV.

Opět tu mám, zase po delší době, nový díl „co jsem dnes jedla„.

Jako vždy nechybí krabičky ani sladké dobrůtky, tak neváhej a nech se inspirovat!

Pondělí

Snídaně

K snídani bylo cookie-dough z cizrny a jablíček (recept zde). Ještě jsem si k němu dala toast pomazaný Proteinellou.

Oběd + svačina (i na další dva dny :))

Jako téměř vždy jsem si připravila krabičky na několik dní. Jelikož bylo horko, tak se mi nechtělo dělatn nic teplého. K obědu byl tedy studený salát z vařených brambor, cherry rajčátek, pár sušených rajčátek (dodají tomu šmrnc), okurek a balkánského sýru. Jako dressing jsem použila jednoduše koupenou salátovou zálivku v prášku, kterou jsem smíchala s olivovým olejem. Na sváču pak byla hollandia smíchana s chia semínky s borůvkami a rozpuštěnou čokoládou navrchu.

Večeře

Na večeři jseme byli na running sushi na Andělu. Nechtějte vědět, co vše jsem do sebe nacpala :)!

Čtvrtek

Snídaně

K snídani byla krupicová kaše – dělám ji z mandlového+ trochu kokosového mléka (to tomu dodá extra chuť a tuky, díky kterým pak kaše na déle zasytí). Ozdobila jsem ji směsí mraženého + lyofilizovaného ovoce, čokoládou, oříškovým máslem a semínky (protože #seedcycling :))

Svačina

K svačině byla hrst kešu oříšků + čoko protein (ten už jsem nefotila).

Oběd

K obědu byly pečené batáty, pečené kuřecí prso (těch vždy upeču hned několik a jíme je pak s různými přílohami dalěí dny), zbytek kukuřice z lednice a jako dressing arašídové máslo smíchané s trochou vody (aby bylo tekutější).

Večeře

K večeři byl celozrnný chlebík s půlkou avokáda, vajíčkami a zbytek cherry rajčátek k tomu, Ty tabletky na talíři jsou probiotika a extrakt z červené fermentované rýže (tu užívám kvůli zvýšenému cholesterolu)

Hledáš další inspiraci, co jíst a jak vařit? Pak neváhej a určitě omrkni můj e-book:


e-book: 100 zdravých receptů

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to Top