A opět tu pro vás mám (už devátý) díl ze série „co jsem dnes jedla„. Dnes vás provedu svým stravováním v pondělí, při běžném pracovním dni a pak oběma dvěma dny o víkendu, kdy si většinou s jídly o něco víc vyhraju.
Takže neváhej a nech se i dnes inspirovat :)!
PONDĚLÍ
Snídaně
Já si ten tapikový puding prostě nemůžu vynachválit – jen vytáhneš z ledničky a vezmeš si ho sebou do práce 🙂
Oběd
V pondělí jsem si dala kuřecí prsíčko zapečené s ricottou a špěnátem a quinoiu s kukuřicí k tomu. To co vidíte vzadu jsou těstoviny se špenátem, tuňákem rajčátky a lučinou – ty jsem už si taky pěkne předchystala na nadcházející dva dny.
Večeře
K večeři jsem měla vaječnou omeletu a toast zapečený s troubě s rajčatovým protlakem, šunkou a sýrem. Přiznám se, že jsem toast připekla trochu víc než bylo původně plánováno 😀 Ale co už, jak se říká – „keep it real“.
SOBOTA
Snídaně
Ráno jsem začala selským jogurtem s banánem, muesli, oříšky a goji semínky.
Oběd
Opět moje oblíbená sýrová omáčka (recept zde), ale tentokrát s gnocchi. Téhle omáčky se můžu opravdu užrat, ale pro obměnu ji vždy kombinuji s jinými přílohami.
Svačina
Ke svačince jsem si dala jedno z těchle dvou nadherných jablíček.
Večeře
K večeři byly celozrnné tousty s lučinou a jadel – ten já fakt miluju.
NEDĚLE
Snídaně
O víkendu opět klasika – cottage lívanečky, které jsem tentokrát proložila proteinovou náhradou Nutelly, marmeládou, mandlovo-kokosovým máslem, arašídovým máslem a zalila je javorovým sirupem. Mňam!
Oběd
K obídku byly těstoviny s tofu a omáčkou z lučiny a kečupu (recept zde). Přidala jsem samozřejmě pořádnou porci zeleniny a navrch ještě vše posypala parmazánem.
Svačinka
V poslední době jsem si oblíbila tenhle preworkout – rýžové chlebíčky (většinou dám dva) namazané home-made marmeládou bez cukru (recept na ni najdeš v mém e-booku)
Večeře
Peanut butter jelly time! Moje oblíbená rychlá večeře/snídaně – toasťáky namazané arašídovým máslem a opět marmeládou bez cukru z mého e-booku
Hledáš další inspiraci, co jíst a jak vařit? Pak neváhejte a určitě omrkněte můj e-book: