Co jsem dnes jedla IX.

A opět tu pro vás mám (už devátý) díl ze série “co jsem dnes jedla“. Dnes vás provedu svým stravováním v pondělí, při běžném pracovním dni a pak oběma dvěma dny o víkendu, kdy si většinou s jídly o něco víc vyhraju.

Takže neváhej a nech se i dnes inspirovat :)!

PONDĚLÍ

Snídaně

Já si ten tapikový puding prostě nemůžu vynachválit – jen vytáhneš z ledničky a vezmeš si ho sebou do práce 🙂

Oběd

V pondělí jsem si dala kuřecí prsíčko zapečené s ricottou a špěnátem a quinoiu s kukuřicí k tomu. To co vidíte vzadu jsou těstoviny se špenátem, tuňákem rajčátky a lučinou – ty jsem už si taky pěkne předchystala na nadcházející dva dny.

Večeře

K večeři jsem měla vaječnou omeletu a toast zapečený s troubě s rajčatovým protlakem, šunkou a sýrem. Přiznám se, že jsem toast připekla trochu víc než bylo původně plánováno 😀 Ale co už, jak se říká – “keep it real”.

SOBOTA

Snídaně

Ráno jsem začala selským jogurtem s banánem, muesli, oříšky a goji semínky.

Oběd

Opět moje oblíbená sýrová omáčka (recept zde), ale tentokrát s gnocchi. Téhle omáčky se můžu opravdu užrat, ale pro obměnu ji vždy kombinuji s jinými přílohami.

Svačina

Ke svačince jsem si dala jedno z těchle dvou nadherných jablíček.

Večeře

K večeři byly celozrnné tousty s lučinou a jadel – ten já fakt miluju.

NEDĚLE

Snídaně

O víkendu opět klasika – cottage lívanečky, které jsem tentokrát proložila proteinovou náhradou Nutelly, marmeládou, mandlovo-kokosovým máslem, arašídovým máslem a zalila je javorovým sirupem. Mňam!

Oběd

K obídku byly těstoviny s tofu a omáčkou z lučiny a kečupu (recept zde). Přidala jsem samozřejmě pořádnou porci zeleniny a navrch ještě vše posypala parmazánem.

Svačinka

V poslední době jsem si oblíbila tenhle preworkout – rýžové chlebíčky (většinou dám dva) namazané home-made marmeládou bez cukru (recept na ni najdeš v mém e-booku)

Večeře

Peanut butter jelly time! Moje oblíbená rychlá večeře/snídaně – toasťáky namazané arašídovým máslem a opět marmeládou bez cukru z mého e-booku

Hledáš další inspiraci, co jíst a jak vařit? Pak neváhejte a určitě omrkněte můj e-book:

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to Top